S.V.P EVEN ONDERSTAANDE GOED LEZEN

Je HUURT de video’s voor max. 8 downloads! En zijn vanaf aanschaf maximaal 6 maanden te bekijken. 

ALS JE MEERDERE VIDEO’S TEGELIJKERTIJD WILT BESTELLEN, DOE DIT DAN BINNEN 1 BESTELLING DOOR VERDER TE WINKELEN. AANGEZIEN ANDERS BIJ IEDERE BESTELLING I DEAL OF PAYPAL KOSTEN BETAALD MOETEN WORDEN.

Na  afronding van de betaling ontvang je een: Je bestelling is afgerond en/of verzonden mail met daarin de link naar de video en waarbij in het 2e blok naar beneden het wachtwoord staat vermeld wat je nodig hebt om via Vimeo de video te openen. Bij een You tube video is een wachtwoord niet nodig.

LET OP: de mail kan in SPAM of reclame box belanden. Als je geen mail ontvangt neem dan direct contact met me op. Ik los dat uiteraard z.s.m. op.

Voor mijn gratis video’s verwijs ik je graag naar mijn YouTube kanaal. Klik hier om naar mijn kanaal te gaan.

TWINFLAME SCHOOL!

(Ook voor lichtwerkers)

In deze webshop worden er  video’s geplaatst  voor leerlingen van de Twinflame school.  Deze video”s HUUR je voor 8 downloads!

Het is NIET toegestaan deze video’s te kopiëren en door te sturen naar derden! 

De twinflame school:

Als je na teveel lijden er klaar voor bent om leerling te worden van de geascendeerde meesters  (O.a Jezus, Boeddha, moeder Maria, St. Germain,. Serapis Bey, Aartsengel Michael en nog veel meer) dan ben je van harte welkom om deel te nemen. 

Op dit moment zijn er 10.000 mensen geïncarneerd die het potentieel hebben om volledig Christusschap te bereiken. Als dit een gevoelige snaar bij je raakt, komt dat omdat jij aangeboden hebt om in deze tijd te incarneren en in dit leven te leren om in de voetsporen van de, inmiddels geascendeerde meester, Jezus te treden.  Dienstbaar te zijn aan de mensheid en te helpen deze wereld naar een hoger plan te tillen.  Dat kun je uiteraard pas als je zelf heelheid hebt bereikt, Yang en Yin in jezelf in balans hebt en voldoende goddelijk bewustzijn hebt verkregen. 

(Volledig christusschap is het goddelijk bewustzijn)

Wanneer de leerling er klaar voor is verschijnt de leraar en dan ben jij van harte welkom op de twinflame school. Maandelijks verschijnen op deze website readingen over verschillende onderwerpen. Allemaal onderwerpen die van belang zijn op je pad naar heelheid.  Bij deze readingen krijg je inzicht in jouw eigen persoonlijke processen, en met de goddelijke leerweg Padwerk leer je goddelijk inzicht te verkrijgen. Je krijgt thuisopdrachten mee. Indien je ijverig, standvastig en vastberaden blijft werken aan jezelf zul je vooruitgang boeken! 

Het is een pad naar leren liefhebben……..onvoorwaardelijk liefhebben. Pas dan ben je er klaar voor om je andere helft aan te trekken! Jouw spirituele partner ofwel tweelingvlam. 

Werken aan jezelf houdt in: innerlijk kind werk (oude pijn uit je verleden verwerken)

Schaduwwerk verrichten: angsten en schaduwgedrag bewust worden, onder ogen zien en transformeren naar de lichtkant.

Bewustzijn verhogen middels goddelijke/spirituele leringen