De Tarot

Ook voor mannen

Wij mensen scheppen onze eigen werkelijkheid. Wij zijn ons daar vaak niet van bewust en als we veel lijden aantrekken in het leven denken we dat het leven een angstig spel met ons speelt. Niets is minder waar. Wanneer we nog veel oude pijn bij ons dragen, en onverwerkt leed uit het verleden, scheppen we herhaling van die pijn uit het verleden, in het hier en nu………steeds maar weer.

Daarom is het zo ontzettend belangrijk onbewuste psychische inhoud bij jezelf bewust te maken.

Via de TAROT kan dat op een zeer snelle en doeltreffende wijze. In mijn eigen leven werk ik al 15 jaar met de TAROT kaarten en steeds maar weer brengen de kaarten mij inzicht over waar ik op dat moment sta en wat er nog te doen valt. Het lijkt iedere keer weer een wonder…..! Ik ben er zeker van dat het universum via de kaarten door mij heen werkt en als jij echt wilt groeien zal je, via de kaarten de juiste informatie over jezelf te weten komen. Let wel….aanvankelijk is dat niet altijd wat je op dat moment wil horen, maar wel wat je op dat moment nodig hebt voor je groei naar toekomstig geluk in relaties.

Tarot sessie is ook heel goed mogelijk via Skype. Ook dan kun je precies de kaarten zien en wat er ter plekke gebeurt.

Het is ook mogelijk om samen met je vrienden/vriendinnen tarot sessies te ervaren. Uit ervaring blijkt dit juist een krachtige formule te zijn. Uiteraard wanneer er vertrouwen binnen deze vriendschap bestaat. In overleg is er veel mogelijk.