Ik heb altijd al een innerlijke drive gehad om iets voor de mensheid te mogen betekenen en heb daar gevolg aan gegeven met functies die op dat moment in mijn levensfase pasten. Zo ben ik achttien jaar bijstandsmaatschappelijk werkster geweest bij de afdeling sociale zaken en de afgelopen elf jaar ben ik pedagogisch medewerkster geweest in de jeugdzorg.

Mijn passie om vrouwen vanuit mijn hart te willen coachen naar meer geluk en zingeving heeft zich in mijn leven langzaamaan ontvouwd.

Het is begonnen met het inzicht dat ik zelf enorm was vastgelopen in relaties. Tot op het moment van inzicht gaf ik anderen de schuld en zag ik mijn eigen aandeel niet in de ervaringen die ik zelf had aangetrokken.

Ik predikte lang de overtuiging dat er niets veranderd hoefde te worden in mijzelf . . . . met mij was alles in orde. Uiteindelijk was ik echter in zo’n isolement geraakt en was ik wederom achtergebleven met een enorme pijn van verlies van liefde, dat er wel een ommekeer moest komen. Het leven was voor mij lijden geworden. Mijn verdriet werd dus gelukkig zo groot dat ik mijn trots en angst om mezelf bloot te geven liet varen en eindelijk om hulp vroeg. Vanaf het moment dat ik er klaar voor was in mijn eigen psyche te kijken en daarbij hulp te aanvaarden kwamen wonderen op mijn pad en keerde ook een heel stuk levensvreugde weer terug. Ik kreeg weer vertrouwen in het feit dat geluk ook voor mij was weggelegd.

Ik kreeg het gelukkig worden niet cadeau en ik heb hard moeten werken aan mijn eigen innerlijke processen . . . . maar ik ben inmiddels gelukkiger dan ooit! En juist dat geluk gun ik jou ook.

Je zou me een ervaringsdeskundige kunnen noemen. Aangezien ik dat niet voldoende vond om anderen te kunnen coachen op hun levenspad, heb ik de volgende opleidingen gevolgd cq innerlijk werk verricht.

  • Coaching (opleiding van 1 jaar)
  • Psychologie Carl Gustav Jung/ kennis m.b.t. projectiemechanisme (Opleiding van 3 jaar/ docente Karen Hamaker Zondag)
  • Ontspannings- en klassieke massage
  • EFT (Emotional freedom Techniques) 1 practitioner en 2 master Reiki 1 en 2
  • Met de laatste drie: Massage, EFT en REIKI doe ik in de praktijk niets meer mee, aangezien het niet mijn passie is. Hiervoor wil ik je graag verwijzen naar andere deskundigen)

Naast deze opleidingen heb ik jarenlang intensief de lezingen van www.padwerk.nl  (werken aan jezelf) bestudeerd en consequent toegepast op mijzelf.

En ten aanzien van practice what you preach 😉: heb ik consequent (zeker 18 jaar) innerlijk kind werk toegepast om zelf eerst te kunnen helen van mijn oude pijn.

Mocht je in je hart het gevoel hebben dat ik jou wel eens wat verder op weg zou kunnen helpen, dan ontmoet ik je heel graag in mijn praktijk Inner Awareness, zodat ook jij uiteindelijk weer jouw plaats in dit leven kunt innemen en jouw licht kunt laten schijnen!!!

Ook jouw plaats is meant to be!

Warme groet,
Deborah